Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Martinique: Malin Pettersen + support: Eltervaag

Overview

Siden slippet av første soloalbum i juni 2018 har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris for debutplata, bli nominert til musikkpris i USA, bli finalist i International Songwriting Competition, spille på By:Larm og spille inn ny musikk.

Siden slippet av første soloalbum i juni 2018 har Malin Pettersen rukket å vinne Spellemannpris for debutplata, bli nominert til musikkpris i USA, bli finalist i International Songwriting Competition, spille på By:Larm og spille inn ny musikk. Malin har vært med i gamet i lange tider bl.a som den fargerike og sprudlende vokalisten i Lucky Lips. Etter en hektisk festivalsommer begir Malin seg i gang med slipp av nytt mini-album 11.oktober, som etterfølges av høstturné og USA-tur.

• Slik beskriver hun selv musikken:
«Det handler om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».

Etter flott omtale i verdens største musikkmagasin The Rolling Stone, og kommende spillejobb på Americana fest i Nashville er store ting i ferd med å skje rundt denne unike artisten. Verdt å følge med på, men mest av alt - verdt å høre.

http://malinpettersenofficial.com/
https://www.facebook.com/MalinPettersenOfficial/

  • Last Updated: 30.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 15. november 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Martinique: Malin Pettersen + support: Eltervaag
Your Recently Viewed Pages