Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Martinique: Open Mic

Overview

Fredrik Sele er kveldens vert. Hver 1. torsdag i mnd er det Open Mic. Open Mic er en åpen scene for artister med eget låtmateriale.

Fredrik Sele er kveldens vert. Hver 1. torsdag i mnd er det Open Mic. Open Mic er en åpen scene for artister med eget låtmateriale. Har du laget melodi og tekst? Ja, da er du kvalifisert til å spille på Open Mic. ALLE typer musikk er velkommne. Altså, hvis du er en person som lager all musikk med hjelp av en laptop og beats, eller kun piano og sang, så er du velkommen.

Vi har piano, gitar og mikrofoner stående klar. Vi har ikke trommesett stående, men hvis du tar med congas eller lignende så er det ingen problem.

Artisten(e) spiller 1-3 sanger hver. Spre ordet til noen du kjenner som trenger et spark bak for å komme seg opp på en scene. Gratis inngang!

Send mail til kontakt@martinique.no eller sms Nils på tlf 95204722 om du vil fohøre deg eller varsle din ankomst på forhånd. Det er ikke høy terskel for å delta.

  • Last Updated: 31.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 4. juni 2020 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Martinique: Open Mic
Your Recently Viewed Pages