Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Martinique: Releasekonsert Dangerface. Support: Pappasaft

Overview

DANGERFACE + Pappasaft
Fredag 1. Februar
150.- // 21:00 // 20år
---------------------------------
DANGERFACE beskrives som et energisk og hardtslående band som garanterer god bevegelse i rockefoten, nakkesleng, grenseland til tinnitus og deilig hodepine dagen derpå. Samtidig gjør riktig mengde hooks og allsang-refreng publikum både udødlig i øyeblikket og godmelankolsk på veien hjem.

Tre selvproduserte sanger ble spilt inn og sluppet i 2017, før bandet endelig gikk all-in med full-lengders innspilling tidlig 2018. Dette resulterte i 10-spors-albumet, Get Loud!, og signering med Big Day Records høsten 2018.

DANGERFACE er ikke ukjent med DIY, både når det gjelder booking og promotering og ikke minst er de er alltid klare for å komme seg ut på veien for å vise scenen hvordan det skal gjøres.

"Hva får du om du setter sammen et band bestående av fire avdanka pappa-punkere i sin ungdoms-skumring, og en bassist som såvidt har rukket å flytte hjemmefra? Et band så tight og samspelt at det er en fryd å sjå dei live” - Evig Lyttar
---------------------------------
Pappasaft
Pappasaft har pådratt seg mye oppmerksomhet. Gjennom slippet av bandets andre fullengder, "I Verste Velgående", gjennom Big Day Records, har mange fått øynene opp for den livlige pønketrioen. Strålende kritikker for både plate og konserter, radiotid og ikke minst knusende liv-opptredener har gitt Gla'Core-bandet et raskt voksende følge. Trioen er kjent for sine skarpe tekster og gode teft for melodier. Med hauger av vreng og melodier som smeltes fast på hjernen skal det vanskelig gjøres å stå stille - enten du kommer i dress og slips eller skinnjakke og nagler.

  • Last Updated: 02.01.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 1. februar 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Martinique: Releasekonsert Dangerface. Support: Pappasaft
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad