Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Maserati Haute Route Norway

Overview

Tre dager med sykling i Stavangerregionen i Norge. Opplev hvordan du sykler som en proff i tre dager på Maserati Haute Route Norway! Haute Route bekrefter på nytt sin posisjon som den første globale serien med flere dagers sykkelhendelse for amatører. Den innledende Maserati Haute Route Norway er satt til fredag ​​3. til søndag 5. august 2018 i Stavangerregionen.

Detaljer om rittet
Stavangerregionen tilbyr en eksepsjonell setting for dette splitter, nye skandinaviske eventyret; en by som ligger mellom de vakreste norske fjordene, med forankret sykkelkultur, perfekte veier og fantastiske høyder. Maserati Haute Route Norway forholder seg lojal til det nye 3-dagers konseptet; det vil si at rittet er basert til ett, unikt sted, og vil inneholde to klassiske veisnivåer og enoppoverbakkeutfordring. I tillegg tilbyr Haute Route sine førsteklasses sykkelservicetjenester, noe som vanligvis er forbeholdt profesjonelle pelotoner. Du vil oppdage noen av de vakreste og mest utfordrende terrengene i verden med majestetiske, fjellformasjoner som omringer de norske fjordene; allerede et område med turisme i verdensklasse. På enkelte strekninger vil du ta en ferje over fjorden for å nå startlinjen; den perfekte muligheten for å nye omgivelsene. 

Maserati Haute Route Norway er tro mot sine prinsipper
Maserati Haute Route Norway drar nytte av at rittet finner sted på en lokasjon, noe som forenkler logistikken, samtidig som det inneholder alle de viktige ingrediensene som gjør Haute Route-rittet unikt; amatørsyklere på alle nivå blir behandlet som profesjonelle syklere; sikkerhet, mekanisk og medisinsk støtte på veien, massasjer og et rittmåltid etter løpet, samt full logistisk støtte, noe som betyr at syklistene kan utelukkende konsentrere som om syklingen.

  • Last Updated: 08.11.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

fre 3. august 2018 0:00

lør 4. august 2018 0:00

søn 5. august 2018 0:00

See All
Maserati Haute Route Norway
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad