Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Masterclass med Merete Bø - Utforsk siderens verden

Mer info

Masterclass med Merete Bø - Utforsk siderens verden


Merete Bø, anerkjent journalist og vinanmelder i Dagens Næringsliv, er også en prisbelønt sommelier med titler som både norsk og nordisk mester for vinkelnere. Hun er også kjent for sin podkast med Thomas Gjertsen, og i denne masterclass deler hun sin imponerende kunnskap om siderens verden.
Merete gir deg en fengende innføring i ulike norske siderstiler, og du får smake på 5 ulike sidere.
Du vil lære mer om de beste lokalproduserte sidere, samt hvilke typer mat som passer perfekt til dem – fra havets delikatesser til lokale råvarer fra land. Med Meretes lidenskap for sider og mat, vil du få en opplevelse som både er lærerik, smakfull og gøy.
Den talentfulle eieren og kjøkkensjefen Lotta Olsson hos Lola Bistro vil servere deg noen uforglemmelige smaker underveis. Hun brenner for lokale råvarer i sesong, og hennes bærekraftige tilnærming gjenspeiles i alle ledd. Rettene hennes forener nordiske smaker med innflytelser fra hele verden på en kreativ og leken måte - en sann fryd for ganen.
Dere møter også to dyktige siderbønder fra to ulike siderdistrikt i Norge:
Kristine Ruiz-Skarbø fra Skarbø Gard i Møre og Romsdal og Arita Åkre fra Edel Sider i Hardanger. Her er det mye spennende kunnskap samlet - velkommen til en lærerik og smakfull masterclass!!

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt