Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Masterclass - Verdens beste sjømat og Bareksten cocktails

Mer info

Verdens beste sjømat & cocktails med Stig Bareksten og Christer Økland fra Fjordtind Hotels!
Bli med på en gastronomisk reise der havets skatter møter botaniske dråper i en symfoni av smaker. På denne eksklusive masterclassen vil du utforske spennende og innovative smakskombinasjoner fra både sjø og land.


Opplev en smaksekspedisjon
Den prisbelønte ginmakeren Stig Bareksten og den talentfulle kjøkkensjefen Christer Økland fra Fjordtind Hotels tar deg med på en smaksekspedisjon som fremhever det beste fra Vestlandet. Sammen vil de guide deg gjennom en opplevelse som utfordrer og begeistrer smaksløkene.


Eksklusive cocktails og kreative småretter
Nyt Stig Barekstens egne cocktailfavoritter, nøye komponert for å komplementere de utsøkte smårettene laget av Christer Økland. La deg friste av kreative retter med kamskjell, krabber og skjell - lokale delikatesser som eksporteres til anerkjente restauranter verden over.


Lær fra ekspertene
Oppdag hvorfor sjømat og gin er en perfekt kombinasjon, og lær av de beste ekspertene på området. Stig Bareksten vil dele sine hemmeligheter bak sin prisbelønte gin, mens Christer Økland vil avsløre teknikkene bak sine kulinariske mesterverk.
Velkommen til en smakfull og inspirerende masterclass under Bergen Matfestival!

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt