Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

MatbokMusikkHagefest i Ravnedalen

Overview

Trond Moi inviterer til MatbokMusikkHagefest i Ravnedalen Kristiansand.

I forbindelse med lanseringen av sin nye kokebok «Hjemme hos Moi» inviterer Trond til kjempefest for hele familien. Helst ville han invitere alle hjem til seg, men skjønte fort at det ville bli litt trangt. Derfor legger han festen til Ravnedalen Friluftsscene, søndag 27. august fra kl 14-20.

Det vil selvsagt bli underholdning av ymse slag. Trond har invitert sitt favorittband og flere andre av sine artistvenner.

Bekreftede artister: VAMP, Annbjørg Lien & Bjørn Ole Rasch og Kjetil Grande.

Matquiz med Christer Falck. Konferansier: Rune Andersen.

Fantastisk mat blir servert helt gratis frem til kl 16 i form av et variert og spennende matmarked. Vedfyrt pizzaovn med spennende varianter, gigantisk smoker med plass til store biffer, fiskesuppetorg med stort utvalg fra havets delikatesser og svære wok-panner med digge hverdagsretter.  Det blir også smaksskole for barn og det skal holdes kokkekurs for store og små fra scenen. Vinsmaking og lokalprodusert øl er en selvfølge, og som seg hør og bør, det blir også konkurranse i champagnekork-kasting.

Gratis parkering ved Ravnedalen, Cafè Generalen og på Eigelunden (til venstre rett etter innkjørsel Ravnedalsveien fra Setesdalsveien). Vi oppfordrer publikum til å bruke kollektivtransport eller apostlenes hester. Buss nr 13 går fra Kristiansand sentrum direkte til Ravnedalen Naturpark og buss nr 15, 19, 30, 31 og 32 går fra sentrum og opp Setesdalsveien. Busstopp: Ravnedalsveien.

Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.

  • Last Updated: 20.04.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
søndag 27. august 2017

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 9' 24" N / 7° 58' 26" E
MatbokMusikkHagefest i Ravnedalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad