Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Matkurs: Hermetisering

Matauk, sjølvberging, beredskap, bevaring av mattradisjoner og kultur, minner om bestemors spiskammers; kall det kva du vil, men hermetisering er i vinden igjen og passer alle som har lyst til å ha skikkelig gode smakfulle greier på lager heile året! 
Og her snakker vi virkelig ikkje bare om koking av jordbærsyltetøy. Vi skal begi oss ut på hakket meir kreative varianter med ulike metoder, både med bær, frukt og ikkje minst sesongens grønnsaker:-) 
Så om du enten er interessert i å lære om korleis dei bevarte maten før i tida, korleis du kan toppe tapasbordet med sjølvlaga skatter på glass, korleis du kan bevare den store fangsten frå kjøkkenhagen eller dra nytte av kjempebillig squash i sesong - bli med på kurs!

Kurset varer i ca 3 timermaks 8 personerkl 18-211375 kr pr pers


Kurset inkluderar: 
Råvarer
Glass og utstyr til hermetiseringen
Veileiing og tips 
Oppskrifter
Lån av forkle 
Smaksprøver undervegsEgne hermetiserte glass med godsaker til å ta med heim

Sist oppdatert: 06/22/2025

Kilde: Visit Bergen

Matkurs: Hermetisering

Sider du nylig har besøkt