Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Ringsaker

Matlyst: Mat på Vippa og grønnsaker fra Bæta´n

  • Buttekvernvegen 3, Ringsaker
  • +47 62335000
  • 7. november 2019
  •  /  12:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ragnhild Slettner har lang erfaring fra frivilligheten. I sitt foredrag «Mat på Vippa, kafeen Frodig og Inshalla catering» tar hun oss gjennom reisen fra frivillig til sosialentreprenør.

I foredraget «Bæta'n» - grønnsaker og fellesskap - møter vi noen av kvinnene fra grønnsakhagen i Stensengdalen. Ringsaker bygdekvinnelag driver på Bæta'n i samarbeid med Røde Kors, Frivilligsentralen og Buketten. Den er åpen for alle kvinner, på tvers av alder, erfaring og yrkesbakgrunn. Kvinner med minoritetsbakgrunn er ekstra velkomne til å dyrke grønnsaker, poteter, urter og sommerblomster. Et godt kvinnenettverk på bygda er viktig for de som bor der. Prosjektet "KvinnerUT" er sponset av Sparebankstiftelsen sentralt og lokalt.


Ragnhild Slettner er utdannet billedkunstner og har jobbet i Oslo kommune som leder i kulturskolen i over 17 år. Hun har lang fartstid som frivillig, og var blant annet med på å drive en nonprofit virksomhet på Haiti i over 13 år. I 2015 ble Slettner frivillig på et asylmottak. I dag er hun gründer og daglig leder av Mestringsguiden. De driver to matboder på Vippa, en cateringbedrift og kafeen Frodig på Interkulturelt museum på Grønland.

Det serveres smaksprøver fra Inshalla catering og en smakebit av årets grøde i Bæta'n.

Fri entré

  • Last Updated: 08.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

to. 7. november 2019 12:30 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Matlyst: Mat på Vippa og grønnsaker fra Bæta´n
Your Recently Viewed Pages