Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Ringsaker

Matlyst: Sanking med Jørgen Ravneberg – Bærekraft og ren mat i praksis

Overview

Sanking er vår eldste form for matauk. Med bærekraft i fokus, er nå sanking på vei inn i det moderne samfunn og med Sankeboka har Jørgen Ravneberg plukket ut de 173 beste, spiselige ville vekstene vi har i norsk natur. Her kommer vekstene fram på best mulig måte, med en utførlig beskrivelse av utseende, lukt, smak og bruksområder. Alle vekster, unntatt sopp, som er verdt å bruke på kjøkkenet eller i baren kommer godt fram i denne boken.

Under foredraget vil Ravneberg prate om sanking, bærekraft, råvareutnyttelse, økologisk- og ren mat. Jørgen Ravneberg er en 26 år gammel kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo, en økologisk restaurant med fokus på bærekraft og kortreiste råvarer. Ravneberg er oppvokst i Alta, har jobbet i restaurantbransjen i 13 år og kommer fra en gartnerfamilie.

Bill.: Fri entré

Turistkontoret har adresse Brugata 11, Brumunddal.

  • Last Updated: 08.10.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 9. november 2019 11:00 11:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Matlyst: Sanking med Jørgen Ravneberg – Bærekraft og ren mat i praksis
Your Recently Viewed Pages