Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Matlystfestivalen: På tur med sånne som øss

Overview

Halvard Olestad og Roy Carstens er rutinerte vandringsmenn. De tar toget til nærmeste by, og går hjem. Ikke fortest mulig, men sakte og bedagelig. For å tømme hodet, for å betrakte, undre og filosofere over levd liv på gamle boplasser. Fra graskledte stier over Simenstadberget går turen inn på Bakeriet i Brumunddal en lun kveld med musikk og historiske betraktninger. Filosofisk undring og glad latter blir hovedretten. Desserten blir kanskje at noen «følje i såmmå fælom» når en ny vår dukker fram….

De to erfarne musikerne Rune Holme og Arild Ellefsæter er med som tonefølge. Halvard Olestad er fastboende i Nybygda og er hobbyfilosof og ambulerende predikant. Han er oppvokst i Furnesåsen og ser ofte på verden gjennom brilleglass fra den perioden av livet. Olestad debuterte med boka «Undring» i 2004, og har skrevet seks bøker i tillegg til mange manus til teater og revyscener. Samarbeidet med Roy Carstens har vart i over 20 år. Carstens er brumunddøl og har 40 års sceneerfaring som trubadur, regissør, skuespiller og artist. Han er også mye benyttet som konferansier ved lokale konserter.

Nistemat og bålkaffe er inkludert i billetten

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:30

Servering :
Mat
Øl / Vin

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager = Full pris
Varighet: 60 min

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

to. 21. oktober 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Matlystfestivalen: På tur med sånne som øss
Your Recently Viewed Pages