Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

MATS EILERTSEN - HYMN FOR HOPE

Overview

MATS EILERTSEN kontrabass TORE BRUNBORG saksofon THOMAS T. DAHL gitar HANS HULBÆKMO trommer

Mats Eilertsen er en av landet mest travle bassister og har en imponerende katalog bak seg. Nå er han tilbake med et nytt album «Hymn for Hope», 13 nydelige låter innspilt i NewTone Studio i Oslo. Albumet er en frittstående fortsettelse og videreføring av arbeidet fra utgivelsene «Radio Yonder» (2009) og «Skydive» (2011) og utgis på bassistens eget selskap, Hemli.
Tore Brunborg bidrar med strålende og inspirert saksofonspill, Thomas Dahl er intenst til stede og pakker gitaren rundt de andre instrumentene med sitt unike lydbilde. Hans Hulbækmo driver det hele gnistrende fra trommene med sprudlende, distinkte og frittflytende anslag. 
Mats Eilertsen har hatt en produktiv periode de siste årene, med flere utgivelser for Mats Eilertsen Trio, Trio Mediaeval og soloalbumet «Solitude Central» spilt inn live under pandemien. Han er også i disse dager aktuell med nye plater fra The Source og Håkon Kornstad Trio, og ikke minst sin egen kvartett. 
«Hymn for Hope» har allerede rukket å få fantastiske kritikker hos både Dag & Tid og Jazzinorge, og vi ser virkelig frem til å få oppleve denne musikken på scenen i Sardinen på nyåret. 
«Årets plate!» - Lars Mossefinn, Dag og Tid
«Spør du meg, inntar det umiddelbart plass på historiehylla merket Klassiske norske jazzplater». - Terje Mosnes, Jazz i Norge

Dørene åpner 20:00, konsertstart 21:00
Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 4. februar 2022 21:00 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MATS EILERTSEN - HYMN FOR HOPE
Your Recently Viewed Pages