Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Med bærekraftig mat på menyen!

  • Strandveien 71, Trondheim
  • 25. september 2017
  •  /  10:00
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I anledning ØKOUKA Sør-Trøndelag inviterer Oi! Trøndersk Mat Og Drikke As, HANEN Trøndelag og Fylkesmannen i Sør-Trøndelag til fagseminar og speed-dating! Ved å gjøre bevisste valg på hvilke matvarer du velger og hvor maten kommer fra, kan du bidra med gode måltidsopplevelser, samtidig som miljøhensyn ivaretas. Du er med å løfte fram bonden som din beste allierte! Parallelt med fagseminar blir det speed-dating, med muligheter for å møte produsenter av lokal og/eller økologisk mat i Trøndelag.

Fagseminaret tar opp disse temaene: Hva er et bærekraftig måltid? Hvorfor jobbe for et bærekraftig måltid? Hvordan gjøre det i praksis – gode eksempel, innkjøpsveileder, handlingsplan med menyomlegging, m.m.

PROGRAM

10.00 – 10.10 Velkommen, v/arrangør

10.10 – 10.50 Erfaringer fra RissaMat, v/ Eva Støbakk og Liv Heide • Kort om prosjekt RissaMat • Hvilke strategiske valg har kommunen gjort? • Knoppskyting rundt prosjektet; Hva og hvordan har det skjedd?

11.00 – 11.30 Hva er et bærekraftig måltid? v/Stig Larssæther, Matvalget

11.30 – 12.00 Grønn meny-omlegging i SFO, v/Silje Rangø, Eberg skole

12.00 – 12.45 Lunsj

12.45 – 15.00 Speed-dating for produsenter og restauranter (parallelt med fagseminar)

13.15 – 14.00 Erfaringer fra Overhalla Storkjøkken, v/Marit Værum Aasved, kjøkkensjef • Hva oppnår vi med å bruke lokal/økologisk mat? • Praktiske tips

14.00 – 14.45 Presentasjon av verktøykasse for et mer bærekraftig måltid, v/Stig Larssæther, Matvalget • Innkjøpsveileder • Handlingsplan for menyomlegging

14.45 – 15.00 Oppsummering og avslutning, v/arrangør

Les om seminaret på oimat.no Pris:

Per pers kr. 750,- (faktureres i etterkant av seminaret)

Påmeldingsfrist: Mandag 18.september
ArrangementØkouka Sør-Trøndelag

  • Source: Trondheim Events
Dates

man 25. september 2017 10:00

See All
Med bærekraftig mat på menyen!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad