Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Storstua

Meg og kammeraten min

  • Storgate 18, Elverum
  • +47 62433333
  • 27. oktober 2016 - 27. oktober 2016
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

På konsert består Meg og kammeraten min av Martin Hagfors og Erik Johannessen (Jaga Jazzist). Barna får høre to knallgode sangere/musikere fremføre glimrende låter, fortelle morsomme og absurde historier om alt fra kjærester på månen til virkelige hendelser fra Rotteplaneten. Meg og kammeraten er noe av det ypperste man kan høre fra en scene uansett alder og treffer et publikum fra 3 til 103 år.

Meg og kammeraten min gir ut sin tredje plate i mai 2016!
Gjenta Jenta (Grappa/Egmont) inneholder en ny haug morsomme, inkluderende og fantasifulle sanger, i hovedsak skrevet av låtskrivermesterfar Martin, med bidrag fra kammeraten Erik, som siden mars 2015 har blåst ny vind i rotteseilene med utsøkt trombonespill og vakre arrangementer som, blant andre, Det norske jentekor skal bryne seg på i studio. Denne gangen reiste kammeratene til Skogbygda, der de møtte fantastiske Amund Maarud band i Snaxville Studio for innspilling av grusomt godt grunnkomp. Resultatet har blitt det kuleste kompet på noen barneplate sør for Nordpolen siden Nobel oppfant kruttet!

Hagfors og Johannessen har spilt over 60 konserter sammen i 2015 og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Kammeratene trakterer en tilhenger full av instrumenter, men lekne som de er inviterer de også andre kamerater inn i studioet "Fluepapiret" og de som til nå har sittet fast i fluepapiret er Martin Horntveth, Knut Reiersrud, Mathias Eick, Lars Horntveth, Lars Håvard Haugen (Hellbillies), Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars) og 24 supre, unge sangere fra aspirantkoret til Det norske jentekor. Aslag Haugen (Hellbillies) er med i jentekoret på den fantastiske åpningslåta Heia Snusken, som kammeratene fikk av George Harrison like før han døde.

Og som Trønderavisa nylig skrev om Martin og Erik; de får fram både humring og gåsehud; de serverer solide mengder med ellevill humor, og ikke minst ypperlig pop, med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå.

  • Last Updated: 24.08.2016
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates
torsdag 27. oktober 2016

See All
Click to activate
Elverum, Norway
The latitude and longitude
60° 52' 53" N / 11° 33' 49" E
Meg og kammeraten min
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad