Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

MELANKOMIKER

Mer info

André Ulveseter presenterer sitt tredje helaftens standupshow "Melankomiker", der han tar publikum med på en ærlig, selvironisk og humoristisk reise gjennom sorg og livets berg-og-dalbane etter å ha mistet sin kjæreste. Med en unik evne til å finne humor i det mørkeste av det mørke, byr han på nye erfaringer og historier i et show som både utfordrer og underholder, levert av en av Norges skarpeste komikere.

André Ulveseter entrer scenen med sitt tredje helaftens standupshow «Melankomiker». Den energiske komikeren, opprinnelig fra Bergen, mistet all glede og livskvalitet da kjæresten gjennom 10 år brått ble drept i trafikken sommeren 2022.

Men med et skråblikk på det aller meste, finner man også humor i det mørkeste av det mørke. Å være komiker i sorg, gråtende klovn, en mann som ber om hjelp, og i tillegg pushe 50, har vært en berg-og-dalbane av følelser, men nå er han klar til å entre scenen igjen, med nye erfaringer og historier å dele.

Melankomiker er et ærlig, selvironisk og humoristisk show med et alvorlig bakteppe, levert av en av Norges skarpeste komikere.

Hvordan reagerer en som aldri tidligere har mistet annet enn en katt og en undulat i hele sitt liv, på det å miste sin aller viktigste støttespiller, kjæreste og venn? Og hvorfor i all verden eksisterer egentlig sukat?

– André dveler ikke mye ved det åpenbart tragiske og med den svært tunge tiden i etterkant, men likevel gir hans realistiske og som sagt nære forestillinger om det passerte en meningsbærende tyngde i forestillingen jeg aldri har opplevd maken til.
Terningkast 6!
Ole Foss, Sunnmørsposten 1. september 2023

– Et sterkt og flott show
Amanda Stave, Nyss 13. september 2023

– Ein skal ikkje sjå vekk ifrå at han er med og reddar liv med å vise denne filterlausesida av livet
Monica Aure Fallingen, leder, Nyss 20. september 2023

I sine tidligere show har André snakket om frykten for å ikke leve, og hvorfor krenking er blitt folkesykdom nummer én. I tilllegg til sine to standupshow har han også siden 2013 turnert land og strand med sitt morsomme, engasjerende og lærerike foredrag «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil». Det populære foredraget er fremført omlag 700 ganger, fordi folket åpenbart ønsker å lære mer om hvorfor det er forskjell på å fiske kake og fiskekake.

Nå kan du få med deg årets mest meningsfulle humorshow, krydret med både latter og tårer.

Velkommen til Melankomiker av og med André Ulveseter
Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Sist oppdatert: 05/24/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt