Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Mens jeg ennå er 66 - Henning Kvitnes og Gutta i bandet

Mer info

Henning Kvitnes & Gutta i Bandet «Mens jeg ennå er 66» - Turne – Våren og Høsten 2025 «Det går kort tid mellom ung og lovende – og levende legende.» Om dette utsagnet kan brukes på Henning er usikkert, men etter 47 år på veien, og utallige album, turneer, konserter, og selvskrevne sanger, så har han i hvert fall en klar midtbane-rolle på Old-Boys-laget til Norske Sangpoeter. Mange av sangene, som Evig eies, Sånne som oss, Guttær, Ut å vekke sola, Siste Reis m. Flere, har blitt folkeeie blant flere generasjoner, og blir avsunget av mange til bryllup, fest og begravelser. Og i dusjen.

Med nytt album under vesten, reiser Henning & Gutta ut på en omfattende vår og høst-turne i 2025 – og både album og Turne har blitt kalt «Mens jeg ennå er 66». Etter sangen med samme tittel, som allerede kom ut 13.mai 2024 – på dagen til inntredelsen av dette «sang-omsuste» året! Høstdelen får «Ekstraomganger» bak seg i tittelen, da han passerer 67 i mai 25, men konsertene har kommet til pga. stor etterspørsel, og albumet vil hete det samme uansett.

Musikalsk på scenen møter vi en Artist og et Band som våger å gå inn i dybden av både nye og eldre sanger. Gir dem den respekten og energien de fortjener, og lar også det lavmælte og akustiske få en nødvendig plass i konserten. Tekstene må også få lov til å være i fokus for å tydeliggjøre Hennings lille univers. For å glede og gjerne bevege et sittende og lyttende Publikum. Men, det blir også plass til rockefot, allsang og frieri. Melankoli og smilefjes med svette panner i skjønn forening.

«Uten Publikum stopper musikken«

PÅ SCENEN

Henning Kvitnes: Sang og gitar
Jon-Willy Rydningen: Piano og andre tangenter
Finn Tore Tokle: bass og kor
Tor Hauge: Trommer
Eivind Ystrøm Petersen: Gitarer, pedal steel, kor m.m
Håvar Bendiksen: Gitarer og andre strenger, ​​​​kor
Mats Raknerud er vikar for Håvar på enkelte jobber

Sist oppdatert: 06/23/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt