Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

METTESON på HAVET

Mer info

Metteson har siden debuten skapt store bølger i populærmusikken. Men fredag 3. november kom den første bølgen på ekte når singelen Waves ble sluppet verden over. Metteson som på rekordtid har sunget seg rett inn i våre hjerter har på ingen måte tatt noen snarvei til å ha voksende publikum i hele Europa. Det har bare gått ekstremt fort.

Metteson er headlineren som vi allerede føler vi kjenner godt, men som først nå skal ut på sin debut-turne. Reisen begynner nå selv om han allerede har oppnådd mer enn de fleste gjør gjennom en lang karriere.

Der albumet første smakebit, Put It To Sleep, handlet om å tilgi og legge fortiden bak seg, så skildrer Waves et menneske som står midt i en storm av følelser, og i et basketak med havet. Den tyngende følelsen av urettferdighet og håpløshet står sentralt i teksten. Mens musikken driver lytteren fremover og ut på dansegulvet. En beskrivende kraft som alltid skjer når Metteson entrer scenen.

Mettesonbølgen vil treffe dansegulv og klubbscener i Norge, Sverige og Danmark neste år. I mens skal vi plassere enda en låt i hjertet vårt

--
Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: 21.00

Sist oppdatert: 02/22/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt