Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Buen kulturhus

Mi e fra Mandal // Buen

  • Buen Kulturhus, Havneg. 2, Mandal
  • +47 38273111
  • 22. oktober 2016 - 22. oktober 2016
  •  /  21:30 to 1:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Gjenforening i Storsalen!

Lørdag 22. oktober er det duket for et musikalsk kjempeparty på Storscenen. En fantastisk blanding av band og musikere står denne kvelden på scenen, og felles for dem alle er at de har tiknytning til Mandal.

Mi e fra Mandal ble arrangert for første gang i april i år og konserten var utsolgt flere dager i forveien. Pågangen var så stor, at nå flyttes konseptet inn i Storsalen.

Det er all grunn til å tro at det blir rift om billettene også denne gang. Ikke minst er det knyttet spenning til kveldens gjenforening av Det Gode Selskab!
Bandet ga ut sin første CD for 20 år siden, og hadde en rekke radio-hits både fra dette albumet og senere. Alle låtene til Det Gode Selskab er skrevet på Mandals-dialekt, og det blir gjenhør med blant annet Blå, blå himmel, Seilas, Dra mod Sør, Leia, og en rekke andre låter.

I tillegg til det Gode Selskab finner vi knallsuksessen Dire Straits Tribute Band. Bandet spiller de mest kjente låtene av Dire Straits og trekker fulle hus hver gang de står på scenen.

Det blir også storscene-debut for bluesrock bandet Dr.Larsen, som har fått knallgode kritikker etter konserter på Sjøboden og i Bluesklubben. Bandet begynte som en hyllest til det britiske bluesrockbandet Dr. Feelgood, men spiller også hardtslående og svingende låter fra andre artister.

Kvelden rundes av med Mandal Rythm&Booze Band, som blant annet framfører sin største hit, og temalåten for kvelden, «E e fra Mandal». Alt ligger med andre ord til rette for en musikalsk festkveld av de sjeldne!

Det blir mulighet for både stillesitting og dans, og dørene åpner kl 20.30.

Konserten er et samarbeid mellom alle nevnte aktører og Buen kulturhus

  • Last Updated: 30.06.2016
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
lørdag 22. oktober 2016

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 32" N / 7° 27' 23" E
Mi e fra Mandal // Buen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad