VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Migrasjon - drømmen om fred?

  • Løkkeveien 24, Stavanger
  • +47 51564444
  • 28. september 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

VID vitenskapelig høgskole inviterer til faglig og kulturelt påfyll på Folken under Forskningsdagene 2021. Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

VID vitenskapelig høgskole inviterer til faglig og kulturelt påfyll på Folken under Forskningsdagene 2021.
Arrangementet er gratis, men krever påmelding her.
Populærvitenskapelig foredrag ved førsteamanuensis Ingrid Løland: Syria-krigens etterspill: migrasjons- og eksilerfaringer blant syriske flyktninger i Norge. Ingrid Løland er nylig kreert doktor med avhanglingen Narrative Battles and Bridges: Religion, Identity and Conflict in Syrian Refugee Trajectories.
Responser og panelsamtale rundt temaet grunner til migrasjon, ved Meltem Yilmaz Sener, seniorforsker ved Senter for Interkulturell kommunikasjon. Sener forsket mye på migrasjon og retur-migrasjon.
Tedros Abraham Tsegay, VID alumn og miljøveileder i flytkningeenheten, avdeling for introduksjon og bosetting, Sandnes kommune. Tsegay har en Master i globale studier og skrev om «population drain» med eksempel fra Eritreiske flyktninger i Norge.
Aline Kamudege, stifter og daglig leder av organisasjonen Open Hands for You - en frivillig organisasjon som ønsker å bidra til en enklere og litt bedre hverdag for flyktninger i Norge. Aline har selv vært flyktning og kom til Norge i 2007. Hun har erfart verdien av å lære seg norsk språk og kultur og ønsker å videreføre dette i Open Hands For You.
Kvelden ledes av dekan Tomas Sundnes Drønen og bindes sammen musikalsk av Khaled Habeeb, Syrisk oud-musiker, og Tuva Færder, stev og hardingfele.
Dører 18:30
Start 19:00
Varighet ca 2 timer

  • Last Updated: 19.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 28. september 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Migrasjon - drømmen om fred?
Your Recently Viewed Pages