Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LØTEN

Miljølørdag i Løten

Overview

Miljølørdag i Løten

Program:
Kl. 11.00-15.00: Klesbyttemarked med Framtiden i våre hender Løten i Dalbybygget (Stasjonsvegen 21). Løten husflidslag er til stede og viser deg, samt hjelper deg, med å sy om klærne dine
Kl. 12.00-14.00: Reparasjonskurs med Anja Hekne på Løten Nærstasjon. Kun 15 plasser. Forhåndspåmelding til emilie.westli.andersen@edu.loten.kommune.no
Kl. 09.00-16.00: Fiks sykkelen din med vårservice fra Resport og fritid. Kun kr. 100! Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla.
Hele dagen: Lei el-syklene på stasjonen for kun kr.1!

 

INFORMASJON


Klesbyttedag med Framtiden i våre hender Løten
Har du noen klær liggende i skapet som du synes er fine, men aldri får brukt? Det er vi flere om – la oss bytte! Det du er lei av kan bli noen andre sitt favorittplagg. Bra for deg, for lommeboka og for miljøet!

Barneklær, dameklær, herreklær, sportsklær, finklær, hverdagsklær - vi tar imot det så lenge det er rent og helt. Vi tar ikke imot undertøy, sko og pyntesaker som halskjeder og hårpynt.

Har du ingenting til overs i skapet denne gang kan du likevel ta turen. Alle vil få utdelt lapper som de kan bytte inn i klesplagg som de har lyst på. Du kan få maks 7 nye plagg hos oss.

Innlevering av klær skjer i Dalbybygget (Stasjonsvegen 21) 20.04 og 21.04 kl. 14-17. Du kan også levere klær i lørdag 22.april mellom kl. 11 og 12. Bytting av klær skjer lørdag 22.april mellom kl. 11 og 15.

 

Reparasjonskurs med Anja Hekne
Nysgjerrig på hva Sashiko er? Du har kanskje stoppet sokker før, men har lyst til å lære hvordan du kan bruke den samme, enkle teknikken på andre plagg og på en dekorativ måte? På dette kurset får du innføring både i den japanske teknikken Sashiko, broderi og stopping i flere varianter.
Kursleder Anja Hekne er klesdesigner og driver klesmerket Hekne. Hun har holdt en rekke kurs med tema synlig reparasjon. Fenomenet som på engelsk heter visible mending har vokst seg stort i mange land og med dette kurset ønsker Anja å inspirere også deg til å finne glede og mening i å ta vare på og feire plaggenes historie og verdi.
Kurset avholdes på Løten nærstasjon 22.april kl. 12-14. Kun 15 plasser. Forhåndspåmelding til emilie.westli.andersen@edu.loten.kommune.no .

 

Sykkelservice
Sykkelservicen utføres av proffe sykkelmekanikere fra Resport og fritid.
Ingen forhåndsbestilling! Gutta står klare utenfor det gamle sykkelverkstedet på Dalby, vis-a-vis Løten Nærstasjonen, lørdag 22. april fra kl. 9 til 16.

VÅRSERVICEN TIL 100 KR INKLUDERER:
- Sikkerhetssjekk av sykkelen
- Justering av bremser og gir
- Kontroll og etterstramming av alle skruer
- Kontroll av lufttrykk
- Smøring av kjede

Bytting av bremseklosser, wire, holker o.l. kommer som tillegg i prisen for både deler og arbeidet.

Vi oppfordrer til å la bilen stå denne lørdagen og bruke sykkel eller beina for å komme deg til Løten sentrum.

 

El-sykler
Har du ikke prøvd el-sykkel ennå? Gjør det nå – last ned appen, betal 1 krone og tråkk rundt i den fine bygda vår.


Dette arrangementet er en del av Miljøuka i Hamarregionen – en temauke hvor bærekraft og miljø står i fokus.
For mer informasjon og fullt program se: www.miljøukahamarregionen.no.
Miljøuka i Hamarregionen er et samarbeid mellom Sirkula IKS, Hamar Naturskole og kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.
Miljøuka i Hamarregionen er sponset av: SpareBank 1 Østlandets Bærekraftfond, Innlandet fylkeskommune, Østlandet gjenvinning, Eidsiva bioenergi, Ragnsells og Moelven.

  • Last Updated: 17.03.2023
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lø. 22. april 2023 9:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Miljølørdag i Løten
Your Recently Viewed Pages