Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

MILK

Overview

Milk. Regi: Gus Van Sant. USA 2008. Tale: engelsk. Tekst: norsk. Aldersgrense: 15 år. 35mm, DCP, 2t 8min.
Politikeren og homseaktivisten Harvey Milk (Sean Penn) ble myrdet i 1978. Milk forteller hvordan han flyttet til San Francisco i 1972, og ble stadig mer opptatt av de homofiles rettigheter i et konservativt samfunn. Han forsøkte å bli byens første åpent homofile politiker, men det skulle ikke bli enkelt.
Vi får se kampen for å få ham innvalgt i rådhuset, og foranledningen til hans brutale død. Det er samtidig en interessant skildring av en by i forandring, og gnisningene mellom det etablerte samfunnet og de nye strømningene.
Milk ble skrevet av den åpent homofile manusforfatteren Dustin Lance Black (som vant en Oscar for manuset sitt) og regissert av den åpent homofile filmskaperen Gus Van Sant. Skuespilleren Sean Penns skildring av Milk ga ham sin andre Oscar-pris.
Se her for info om, og kjøp av, Cinematekets filmkort.
Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 8. februar 2022 20:00 22:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MILK
Your Recently Viewed Pages