Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Tysvertunet kulturhus

Min kamp - Riksteatret

  • Aksdalsvegen 157, Aksdal
  • +47 52757500
  • 3. november 2016 - 3. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Knausgård skriver med livet som innsats. Brutalt og ærlig. Til gjenkjennelse for alle. Det er innhaldet, ikkje suksessen, som publikum er opptatt av, sier Ole Anders Tandberg, regissør av teaterversjonen av Min kamp. På rollelista er bla Agnes Kittelsen.   

Min kamp er tiårets litterære  sensasjon. Med den tok Karl Ove Knausgård eit stort, boklesande publikum  med storm, også langt utenfor Noreg sine grenser. Romanserien handlar om  hans eige liv, om den verda han vaks opp i, om familien, vennene, om  alle valga som gjorde han til den han vart og er. Med si ubønnhørlige  trang til å forstå, og til å leva eit anstendig og sant liv, set  Knausgård navn på ein norsk nåtid som vi alle høyrer heime i. Han skriv så hudlaust og openhjertig at me alle kjenner oss truffne. Hans kamp blir  vår kamp.

No er historia gjenskapt  for scena, i ein svært vellykka  bearbeiding av den norske regissøren  Ole Anders Tandberg. Min kamp vart  uroppført på Stockholm Stadsteater i  2015 til jublande kritikkar, ekstraforestillingar og overføring på  svensk TV. Seksbinds-romanen på 3622 sider har blitt til to og ein halv  times kritikerrost teater.

«Eksellent teater som til tider overgår romanen» NRK
På scenen 
Agnes Kittelsen, Christian Rubeck, Ingjerd Egeberg m.fl.

Forestillinga er i samarbeid med Riksteatret. 

Arrangemenet er ein del av bLEST programmet

  • Last Updated: 19.10.2016
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates
torsdag 3. november 2016

See All
Click to activate
Aksdal, Norway
The latitude and longitude
59° 25' 25" N / 5° 26' 40" E
Min kamp - Riksteatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad