Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet NORDRE LAND

Minibarnekonsert med FREDDY KALAS!

Overview

Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte "Sjefen for Fest" haren visjon om å spre positivitet gjennom sin musikk, og når gladlåter som 'Pinne forLandet', 'Feel Da Rush' og 'Jovial' m.m. har gjort at han blitt streamet mer enn 380. millganger på Spotify, er det trygt å si at budskapet hans blir satt pris på.
Han har toppet salgslistene i Norgeflere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang PåGrensen, og vært nominert som "årets låt" hos Spellemann (2016). 
Live fortsetter han åvære en av landets mest attraktive sceneartister med bandet sitt, og har spilt utsolgte konserter over land og strand, både i Norge og Sverige. Freddy var også aktuell med NRK's vennskapskampanje «BlimE» i 2018 der han stod i spissen med årets låt.
De positive budskapene i låtene appellerer til både store og små, som gjør at han trekker fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer hvert år. Hans siste utgivelser 'Et Sommertegn', 'Alt Blir Bra', og sist men ikke minst 'Shotski' understreker nok en gang Freddy sin evne til å spre glede og fest gjennom lekne melodier og rytmer

  • Last Updated: 24.05.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 6. august 2022 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Minibarnekonsert med FREDDY KALAS!
Your Recently Viewed Pages