Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Miniomvisning // Lovprising av tilfeldighetenes spill

Mer info

Velkommen til Miniomvisning i Kunstbanken
v/salgs- og informasjonsmedarbeider Anja Granbakken.

Hver torsdag, i utstillingen:
Lovprising av tilfeldighetenes spill // Grzegorz Rogala, Joanna Krzysztoń, Victoria Sara Davis, Tomasz Pobóg-Malinowski

En interaktiv multimediautstilling i samarbeid med Masovian Museum i Płock, Polen. Del av EØS-prosjektet «Historier. Verden er mer komplisert enn våre sannheter om den».

Gratis inngang!

Utstillingen Lovprising av tilfeldighetenes spill er en filmbasert multimediautstilling hvor en sentral idé er tilfeldigheter som oppstår som del av den kunstneriske prosessen. De tre kunstnerne gjør hver på sin måte ære på den sterke, polske filmtradisjonen.

Sammen med to serier med polske animasjonsfilmer for barn, byr utstillingen på varierte og mangfoldige, og interaktive opplevelser for publikum i alle aldre.

De tre kunstnerne viser nye verk som er laget spesielt for utstillingen. En stor flerkanals videoinstallasjon vist på seks fritthengende skjermer laget av den prisbelønte filmskaperen Victoria Sara Davis, Grzegorz Rogalas interaktive installasjon hvor betrakteren er med på å fullføre verket, en dokumentarfilm av Stanisław Furman og to serier med animasjonsfilmer for barn.

Utstillingen er produsert av Masovian Museum i Płock, Polen i tilknytning til Kunstbankens bilaterale EØS-prosjekt, og har fått svært god mottagelse både fra publikum og media.

Kurator for utstillingen er Małgorzata Sady.

Sist oppdatert: 02/07/2024

Kilde: Hamar Regionen Kultur

Sider du nylig har besøkt