Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

MINOR MAJORITY DUO

Overview

Minor Majority Duo kommer tilbake til Madam Felle!

Bandet ble faktisk startet som en duo bestående av låtskriveren Pål Angelskår og gitaristen Jon Arild Stieng. De to første Minor Majority- platene ble også spilt inn og turnert som duo-plater. Arrangementene og låtutvalget kan variere en del fra bandformatet, noe som gjør dette til en annerledes og unik konsertopplevelse. Visst får vi høre hitlåtene, men kanskje får vi også høre noen godbiter som bandet ikke gjør til vanlig.
Låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», She Gave Me away og ikke minst «Supergirl», var med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands.

Vokalist Pål Angelskår sier:
«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet.»

Vi gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse! Velkommen!

  • Last Updated: 19.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 13. april 2023 21:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MINOR MAJORITY DUO
Your Recently Viewed Pages