Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Minor Majority

  • HØVLERIET, Smedasundet 66, Haugesund
  • +47 91374740
  • 25. januar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Ti år siden sist.
Den ellevte januar 2019 slipper Minor Majority «Napkin Poetry» - bandets første album på ti år. Dette markeres med en omfattende norgesturné i januar, februar og mars.
Med låter som «Dancing in the Backyard»,
«Come Back to Me», «(In That) Premature Way», og ikke
minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.»
Nå er de tilbake med ny musikk. I oktober slippes singelen «Another Year» og i januar 2019 kommer nytt albumet «Napkin Poetry». Hele tolv nye låter er det funnet plass til – fra de hektende, velformulerte poplåtene bandet har blitt så kjent for, via eksesser i alt country / americana landskapet til Ryan Adams og Jason Isbell - til saktegående, storslått rock i samme landskap som Madrugada, Midnight Choir og Tindersticks på sitt mest melodiske. Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking From Nicole's» og ga ut seks kritikerroste album, som til sammen har solgt mer enn 180 000 fysiske eksemplarer. I 2006 vant de spellemann i
klassen «beste popgruppe» for plata «Reasons to Hang Around.» Bandet har spilt over 500 konserter og turnert over hele Europa. Minor Majority ga seg i 2010, men gjorde livecomeback i 2014 da de markerte 10-årsjubileet for gjennombruddsplaten «Up For You & I» med en utsolgt konsert på Sentrum Scene i Oslo. Siden har de spilt på Rockefeller årlig, til utsolgte hus hver gang.
Minor Majority lover en konsert med låter fra hele katalogen, både nye favoritter og gamle klassikere. Ikke gå glipp av denne muligheten til å se et av Norges beste og mest rutinerte pop-band med nytt materiale mellom hendene.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 25. januar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Minor Majority
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad