Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

MOBILEN - Pappskallene teaterkompani

Hva skjer med tre apekatter når de oppdager en mobiltelefon i jungelen sin og lek og kameratskap blir satt på prøve? Etter først redsel tar nysgjerrigheten over med en kreativ bruk og misbruk av sosiale medier. Mobilens tiltrekningskraft, ikke minst det å redde vennskapet og finne tilbake til den gode leken utspiller seg i denne historien.

Stykket er en latterbombe med haugevis av løsninger som gjenspeiler barn og voksnes avhengighet og bruk av mobiltelefonen. Uten bruk av språk, kreves det at skuespillerene formidler historien gjennom, mimikk, kroppspråk, musikk såvel fysikk og komisk talent. Forestillingen er rettet mot barn og unge, men er spekket av sidespark til de voksne og moralske dilemma som er meget relevant.

Vi vil være de første til å lage en barneforestilling fra Bergen som enkelt kommuniserer «apeutviklingen» innenfor mobilbruk på verdensbasis!! Ingen språklige eller kulturelle barrierer gjør den mer tilgjengelig, også i forhold til nasjonalitet. Den skal være så mangfoldig som mulig. Underholdningsverdien skal være høy og er ment for at vi sammen kan le av oss selv og den menneskelige utviklingen som stammer fra apene. Formen er derfor relativ sparsom og enkel slik at den skal være lett å turnere med og nå ulike publikumsgrupper fra gateteater til store scener. Fra Fana til Gana!

Medvirkende: Kristine Alida Grønsdal Netteland, Stig Van Eijk, Sigurd Mostrøm og Eskil Skinlo.
Regi: Arild Brakstad
Scenografi, rekvisitt og kostyme: Anna Kremner

Sist oppdatert: 03/03/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt