Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Moddi - Konsert med servering

Mer info

Vi er så heldige å ha fått selveste Moddi til å komme til PopUpHagen for å spille for oss i sommer. Vi lager mat med ingredienser fra gården som serveres i forkant av konserten og maten er inkludert i billetten. Vi selger også drikke og forfriskninger

Moddi. Visesanger. Bustehode. Aktivist. Moddi har gitt oss udødelige sanger som "House by the Sea", "Togsang" og sin fortryllende versjon av "Nordnorsk julesalme". Han har vunnet Spellemann to ganger, solgt ut Operaen, mottatt den høythengende Prøysenprisen og turnert verden rundt med konseptalbumet Unsongs.
Når Moddi går på scenen, vet du aldri helt hva du får. Han opptrer like gjerne med fullt orkester som alene med kassegitaren, og henter fram sanger både egne og andres sanger fra hele verden. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.
Denne våren ser Moddis nye album "Vandreviser" dagens lys. Sangene på albumet ble til da Moddi sommeren 2021 gikk som pilegrim fra Oslo til Trondheim, en 643 kilometers vandring alene med gitaren. Underveis skrev han sanger inspirert av landskapet, menneskene, stillheten og sporene etter kristendommens tusenårige historie i landet vårt. Resultatet ble urfremført under to utsolgte konserter i Nidarosdomen.

Gården åpner opp for publikum kl. 19 og konserten starter ca. kl. 20

Ta med klær til å være ute.
Parkering på anviste plasser i nabolaget.

Sist oppdatert: 04/17/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt