VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Modellering - grunnkurs i mai

Overview

Modellering grunnkurs

Dette kurset tar for seg forskjellige grunnteknikker  innen keramisk modellering. Det er et kurs velegnet for begynnere som har ingen eller litt erfaring med leire. Det er et lystbetont kurs i en hyggelig sosial atmosfære. Vi lærer oss teknikker gjennom gjenstandene vi lager. Instruktøren er alltid tilstede og hjelper der det trengs. Vi har fokus på å holde balansen mellom å gi rom for fordypning til den enkelte deltaker, samtidig som vi er tilstede med en hjelpende hånd når det trengs.
Vi blir kjent med materiale og prosessene gjennom de forskjellige teknikker. Vi starter på et enkelt nivå som alle mestrer. Først lager vi en enkel krukke i pølseteknikk. Så former vi en større skål ved hjelp av en gipsform. For å bli kjent med plateteknikk modellerer vi en firkantet serveringsfat. På slutten av kurset vil vi kunne dekorere tingene vi ha laget med underglasur. 
Vi bruker steingodsleire på kurset. Gjenstandene vil bli brent og glasert i etterkant av kurset og kan hentes cirka 2 uker etter kurset. Glasuren vi bruker er matvennlig. Det er ikke å se bort i fra at man har lyst på mer modellering etter kurset. Nå har du lært en god del og kan lage det du har lyst på.  I såfall kan man komme på åpent verksted eller kjøpe keramikk på døra, en modelleringspakke man kan ta med seg hjem:)

Kurset holdes på verkstedet på Munkaunet. Det er plass til 6 deltaker på kurset. Det er 9timer undervisning fordelt på to dager. Altså lørdag 11-15:30 og søndag 11-15:30.
Kursavgiften ligger på 2000kr og inkluderer alt.
Påmelding skjer via kursguiden.no:

https://www.kursguiden.no/kurs/Modellering-grunnkurs/

Foto: gustavofjord

  • Last Updated: 28.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 8. mai 2021 11:00 15:30

sø. 9. mai 2021 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Modellering - grunnkurs i mai
Your Recently Viewed Pages