Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Moon Hooch (US) | Vaktbua

Overview

Vaktbua på Odderøya i kristiansand har vært så heldig å få en New York - trio til å svinge innom Vaktbua! Bandet er på sin andre Norges-turné, og dette er vel verdt å få med seg. Brooklyn-trioen overrumplet publikum og musikkbransje i Oslo og Bergen fullstendig på forrige runde og blåste hele gjengen overende. Etter konsert gikk alle hjem svette, glade og med verkende dansetær, uten at noen helt skjønte hva som hadde skjedd. Gjetord er bare forbokstaven. 

Men heldigvis, så er Newyorkerne er på vei tilbake, og på vei til Kristiansand!

Bandets primitive og 100 prosent dansbare musikk utfordrer absolutt alle sjangerdefinisjoner. Vi snakker et brygg sterkt inspirert av EDM/Dance/Dub step – bare med saksofoner og et trommesett, av og til en synth eller to. Selv kaller de musikken sin ”Cave Music». Døm selv. 

Musikknyheter.no hadde dette å si om konserten i Oslo: ”Fra de går på scenen stiger stemningen i taket, og de har ikke spilt i mange minutter før folk begynner å danse. Det er ikke veldig ofte det skjer på konserter, men her danses det altså helt vilt.”

Om man ikke har opplevd Moon Hooch live enda, da er tiden inne for å bli revet med i dette magiske møtet mellom akustisk og elektronisk musikk!

  • Last Updated: 12.04.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 27. april 2018 22:00

See All
Moon Hooch (US) | Vaktbua
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad