VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Moon Relay // Lokal Klubb

  • Dronningens gate 12
  • +47 99256407
  • 10. desember 2020
  •  /  19:00
  •  /  Price 250,- / 225,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Trondheim Konsertkollektiv og NyMusikk Trondheim presenterer

Moon Relay _…-``-…_

---

I samarbeid med videokunstnerne Anthony Barratt og Espen Friberg, vil Moon Relay fremføre _…-``-…_ i sin helhet på Lokal Klubb 10.desember 2020.

Moon Relay har eksistert i Oslos randsone siden 2012, og deres tre utgivelser så langt har vært satt sammen av rytmiske, repetitive og strenge låter, som et dekonstruert rockeband. Mellom låtene har de også komponert lyd-kollasjer med elektro-akustiske lyder, gamle båndmaskiner og kassettspillere.

Med det nye verket utforsker de kollasj-materialet, og lander et sted mellom elektroakustisk musikk, 60/70-tallets fluxuskunst, og eksperimentell gitardrevet rock. Det kan høres tilfeldig ut, satt sammen av feltopptak av snekring, søppeltømming, vind og vær eller radioer, blandet med elektronikk som synthezisere, oscillatorer og alternative teknikker på elektrisk gitar. Dette materialet blandes med låter som er drevet fremover av hypnotiske rytmer, hvor gitarer, bass, trommer og trommemaskiner skaper en følelse av disco i dødsriket.

Også det fysiske rommet benyttes til å bryte ned forventninger til både rockeband og komponert musikk, med instrumenter, gitarforsterkere, kassettspillere og høyttalere på spesifikke steder.

Rundt musikken er det et omsluttende videoverk av ulende feedbackloops, flicker-sekvenser og sterke kontraster, regissert av Friberg og Barratt. I likhet med Moon Relay jobber videokunstnerne med alternative teknikker som ofte er vanskelig å kontrollere, og elementer av tilfeldigheter satt i system. Dette vertket legger altså opp til en opplevelse som i det ene øyeblikket kan være fullstendig dekonstruert, og i neste øyeblikk intenst samlet. Et fargesterkt og tilgjengelig verk som endrer karakter på måter man ikke kunne forutsi, med et desto mer sublimt og ekstatisk resultat.

Aldersgrense 20 år.

---

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
Vi følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing
- Kun forhåndssalg
- Barbestilling via telefon, servering ved bord

  • Last Updated: 17.11.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

to. 10. desember 2020 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Moon Relay // Lokal Klubb
Your Recently Viewed Pages