Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Moon Relay // Outer Limit Lotus

Overview

Konsert av Moon Relay // Outer Limit Lotus

Moon Relay
Oslobaserte Moon Relay er et noiserock-band bestående av Daniel Meyer Grønvold, Håvard Volden, Ola Høyer og Christian Næss. Inspirert av den oppstykkede funken og maskinelle estetikken fra slutten av sytti- og begynnelsen av åttitallets post-punkband, i tillegg til «motorikk-møter-elektro» rytmene fra «Planet Rock» type hip-hop, kombinerer Moon Relay solid musikalitet med kraftfull konseptuell tyngde. Det er en verden hvor piggtrådgitarer blandes med diskohåndklapp i en serie av hypnotiske instrumentale groover blandet med avant-garde collager som er kokt sammen etter endeløse jammer i studio.

Outer Limit Lotus
Outer Limit Lotus (OLL) ble grunnlagt en fullmånenatt høsten 2015 og har siden den gang, ifølge avisa Klassekampen, "blitt en aldri så liten snakkis blant kjennere"! Den oslobaserte trioen har etablert seg over hele landet som et suggererende liveband med sin stemningsfulle dommedagsrock. En krystallklar gitar svever over en monoton, insisterende og nærmest ubehagelig tilstedeværende rytmeseksjon. En konstant dobbelvokal, badet i iskald klang, messer om utenforskap, feberdrømmer og scener fra nattlige brist i virkeligheten.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 23. januar 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Moon Relay // Outer Limit Lotus
Your Recently Viewed Pages