Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hallingdal Ål

Mord & Middag - Maskeradeballets hemmelighet

  • Hallingdal Feriepark, Myrovegen 15, Ål
  • +47 32 69 92 00
  • 29. mars 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Mord & Middag - Maskeradeballet!

Detekteamet er tilbake for fjerde gang skjærtorsdag i påsken! Alle som har vært på krimteater tidligere, vet at det er en kveld til å DØ for. Her er det bare å gå over lik for å skaffe seg billetter - de spiller for fulle hus som vanlig! Dette er påskekrim av ypperste klasse servert med en DØDSGOD treretters middag!

Mord og middag! betyr at du får du servert en deilig treretters middag OG et drap eller to, eller enda flere! Mellom rettene spiller Detekteamet et mordmysterium mellom bordene!

Detekteamet har vært en kjempesuksess med drøssevis av utsolgte forestillinger i Oslo, og har spilt for ett fullsatt Bergtatt Bistro tre år på rad - med enestående tilbakemeldinger!

Fem personer blir invitert til maskeradeball i en av byens eldste bygninger. Mystiske hendelser oppstår utover kvelden. Fire portrettmalerier som henger på veggene i kjelleren forteller om tragiske skjebner som har hendt på godset. Når de oppdager at de alle har en tilknytning til stedet, føler de at noe ikke er som det skal være og ønsker å forlate selskapet, men det ser ut til å være lettere sagt enn gjort…

Dette er et intimt, engasjerende og interaktivt krimteater som gjør at praten og diskusjonene rundt bordet går friskt fra forretten og helt til siste skje av desserten er inntatt - og morderen blir avslørt. Publikum er med å gjette på hvem de tror er den skyldige, og premie vanker til den som gjetter rett.

Ta med kollegaer, vennegjengen eller kjæresten og vær med å løse plottet!

På grunn av lokalet hvor forestillingen utspilles er det BEGRENSEDE PLASSER denne kvelden.

  • Last Updated: 21.02.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

tors 29. mars 2018 19:00

See All
Mord & Middag - Maskeradeballets hemmelighet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad