VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Morgan Sulele - utendørskonsert

Overview

Han er virkelig "lyden av sommer” for nordmenn de siste årene og hva er da mer naturlig enn å invitere til utendørs konsert på Dizzie Tunes Plass i Skien med hitmaskinen Morgan Sulele.

Fredag 25.juni
Området åpner kl. 18.00
18 års aldersgrense
Billetter: 290

Sommeren 2019 herjet Morgan Sulele hitlistene med OnklP på låten “Helt Ærlig”, og i 2020 fulgte han opp med “Seriøst” med Admiral P, og “Deg Eller Ingenting” med Tix. Nå er han ute med "Danse Med Meg Selv" og det er stor sjanse for også å høre "Bare Min" som var hans store kommersielle gjennombrudd.

Han har oppnådd over 100 millioner streams på Spotify i løpet av et år, spilte på VG-lista og turnerte land og strand. Som en del av studiokollektivet på Jar har Clausen samarbeidet med artister som Matoma, Katastrofe, Staysman & Lazz, Innertier, Marcus & Martinus, Loke og Tungevaag & Raaban blant annet som låtskriver, vokalist og co-produsent. Totalt har låter skrevet av Morgan blitt streamet over 800 millioner ganger på Spotify.

Vi ser frem til en ytterst trivelig konsertopplevelse midt i Skien by denne fredagskvelden i juni. Begrenset antall plasser til denne moroa. 

 

 

  • Last Updated: 25.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 25. juni 2021 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Morgan Sulele - utendørskonsert
Your Recently Viewed Pages