Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Morten Abel: Bare prøv deg, sjelefred – Turnéavslutning

Overview

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.
Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som «Be My Lover», «Lydia», «Tulipz», «Hard To Stay Awake», «Frøken Vilikke» trenger han knapt noen nærmere introduksjon.
Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.
Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt, enten under eget navn eller med sine legendariske venner i The September When eller Mods. Abel har tilbrakt en mannsalder i rampelyset, og er og blir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Dette bekreftes av både salgstall, priser og mannens øvrige meritt-liste. Og heldigvis fortsetter Abel stadig både å overraske og imponere.
I 2015 slapp Abel albumet «I fullt alvor», og fulgte opp med «Evig din» i 2018, begge til strålende anmeldelser. I september kom Abels siste album i trilogien med norske tekster, og publikum vil denne kvelden få smakebiter derfra, som den rykende ferske sommerlåta «Sol og høy himmel».
Det er bare å glede seg til en kveld spekket med hits fra hele Norges ukronede pop-konge.
VARIGHET
Ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.
ARRANGØR
Stageway Talent AS

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 30. oktober 2021 19:30 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Morten Abel: Bare prøv deg, sjelefred – Turnéavslutning
Your Recently Viewed Pages