Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

MORTEN ABEL – TURNEAVSLUTNING MED GJESTER

Overview

Norges ukronede popkonge slapp det nye albumet «Evig din» i begynnelsen av 2018, og feiret med dobbelkonsert i Zetltiz. Nå rundes releaseturnéen av med en siste helg i Bergen og Stavanger, med en kjempemessig turnéavslutning i Zetlitz!

Med splitter nye låter og en rekke udødelige hits kommer Morten Abel til Stavanger Konserthus i desember, og som alltid kan man forvente allsang og fest når han tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien.

Få artister her til lands har en like suksessrik og mangslungen karriere som Morten Abel, og med hits som «Be My Lover», “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Aw ake”, “Doberman” og “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.

Veien fra Bodø til Stavanger, fra Mods og The September When til Peltz og to tiår som definerende soloartist er lang og brokete. Men fellesnevneren for Abels musikalske eskapader er den vanvittige låtteften, som har gjort så å si alt han har rørt ved til både kritikerroste utgivelser og kommersiell suksess.

Abel har vært i rampelyset i snart en mannsalder, og er og forblir en av få ekte popstjerner vi har her til lands. Både salgstallene, prisene og konsertene på merittlisten hans forsvarer denne statusen, og mannen er for lengst en levende legende i norsk musikkbransje.

Konserten spilles i Zetlitz, med stående publikum.

Arrangør: Stageway Talent AS

Pop

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 8. desember 2018 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MORTEN ABEL – TURNEAVSLUTNING MED GJESTER
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad