VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Morten Røsbak

Overview

Morten Røsbak «drift/tanke», en samling melodier, idéer, stemninger og tanker, avlet frem på utforsking, improvisasjon og relativt målrettede spontane innfall i forsøk på å fange øyeblikk før de går over

Morten Røsbak «drift/tanke»

«Drift/tanke» er en samling melodier, idéer, stemninger og tanker, avlet frem på utforsking, improvisasjon og relativt målrettede spontane innfall i forsøk på å fange øyeblikk før de går over. Abstrakt og konkret om og i hverandre. Melodier og lydlandskap som uatskillelige enheter. Som å bade hodet i en sildrende bekk av lydbølger. Og noen ganger bare musikk.

Albumet «drift/tanke» markeres med konsert/lydbad 12. august i Maskinhallen. Musikken, som er unnfanget i ensomhet (jmf. gjeldende restriksjoner), skal nå få et verdig liv utenfor harddisken. Låtene fremføres med kropp, instrumenter og hjerne som verktøy, og skal gjenskape albumets øyeblikkelige stemning. Det blir innslag av både kunstneriske og populækulturelle virkemidler underveis - noe for enhver smak, om du vil.

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 29.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 12. august 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Morten Røsbak
Your Recently Viewed Pages