Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken JEVNAKER

Motivasjonsforedrag med Happiator på Hadeland Glassverk

Overview

«Hvordan finne Gleden – samtidig med at det meste går i dass!»
Noen perioder i livet går det meste galt og du lurer på hvorfor måtte dette skje meg akkurat nå? Det føles urettferdig, og den ene utfordringen avløser den andre. I noen perioder er det som stjernene står helt feil, og du tenker «Nå kan det ikke bli verre!». Midt i dette Livets hensynsløshet, er det da mulig å finne Gleden? ​​​​​​Arnt Sæther tror det, og søndag 6. februar viser han deg hvordan, på Hadeland Glassverk.

Arnt Sæther har undervist i Glede siden 1994, og gjort seg en del tanker rundt temaet. Han driver i dag www.Happiator.no og han reiser land og strand rundt og underviser i Glede. Denne dagen på Hadeland Glassverk lærer du hvordan du kan finne og bevare gleden – samtidig med at det meste går i dass!

Billetter kr 170,- pr. person kan kjøpes på Ticketmaster.

Vi har i samråd med Jevnaker kommune kommet frem til gode smittevernstiltak som gjør at vi kan gjennomføre dette arrangementet på en forsvarlig måte i henhold til gjeldende smittevernsregler.

  • Last Updated: 04.01.2022
  • Source: Visit Innlandet
Dates

sø. 6. februar 2022 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Motivasjonsforedrag med Happiator på Hadeland Glassverk
Your Recently Viewed Pages