Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hedmark HAMAR

Moving Oos

Overview

Moving Oos er endelig der bandet alltid var ment å være. «Hvert instrument og medlem er avgjørende for Moving Oos' uttrykk» skrev Adresseavisen etter bandets konsert på Stokkøyafestivalen i sommer, under overskriften «Moving Oos er tilbake der de hører hjemme». Nå har gammelt materiale blitt som nytt, og helt ferske låter kommet til live. Sammen utgjør dette bandets nye album, Romancer.

Vokalist Frank Reppen, gitarist Per Borten, tangentmaestros Haakon-Marius Pettersen og Vegard Bjerkan, bassist Eirik Øien, trommis Stian Lundberg, og koristene Mildrid og Ranveig Seljemark er Moving Oos anno 2019: Et stort soulrock-band, som med sin takhøyde for enkeltprestasjoner og nostalgiske og melodiske uttrykk tar deg med på en reise tilbake i tid.

Konsertene på Stokkøyafestivalen og Pstereo viste et unikt band i toppform, som leverer rock det går an å danse til, eller bare nyte – om og om igjen. Det er allerede 12 år siden Moving Oos utga sitt kritikerroste og Spellemann-nominerte debutalbum, Peace and love, og med bandmedlemmer fra øverste hylle er det nå på høy tid at «bonusprosjektet» blir ordentlig børstet støv av igjen.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Aldersgrense 20 år.
Ingen rabatt for ledsager.

Alle rettigheter
Arrangørens nettside

  • Last Updated: 21.01.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 17. april 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Moving Oos
Your Recently Viewed Pages