VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Multiplié dansefestival 2020!

  • Innherredsveien 73
  • 21. april 2020
  •  /  0:00
  •  /  Price 200,- / 100,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Multiplié er en av Norges største dansefestivaler, og arrangeres i år for tiende gang. Festivalen viser dansekunst av høy kunstnerisk kvalitet som tøyer og bøyer vår forståelse av hva dans kan være, og for hvem.

Ved årets festival får du møte ulike kunstnere som gjennom dansekunsten løfter blikket vårt og inviterer oss til å utvide våre vante perspektiver. Du møter internasjonale, nasjonale og lokale dansekunstnere i forestillinger av ulike format og uttrykk, du kan delta i workshops, seminar og samtaler, og det vil bli flere anledninger til å la seg rive med på dansegulvet!

DansiT er stolt av å ha co-produsert flere av årets forestillinger, som sammen med gjestespillene er programmert etter festivalens kunstneriske profil og ønske om å synliggjøre ulike stemmer, kropper, aldre og livserfaringer.

Multipliés hovedfokus er på samtidsdans, men årets festival feirer også hip-hop kulturen som arena for mangfold og inkludering. Det internasjonale breakdance-crewet ILL-Abilities er årets festivalkunstnere, og gjester Trondheim i en lengre periode i forbindelse med festivalen. Det hele kulminerer i en egen hiphop-dag for ungdom og voksne på Rosendal Teater lørdag 25. april. Festivalen avsluttes med et barneprogram søndag 26.april som vies de minste barna fra 2-6 år.

Årets festival samarbeider også med Institutt for lærerutdanning ved NTNU, som arrangerer den internasjonale konferansen "Future(s) of Dance Education(s): Opportunities and Challenges" fra 23.-25. april.

VELKOMMEN TIL FESTIVAL!

PS: Skal du se mange forestillinger under festivalen vil det lønne seg å kjøpe et festivalpass. Festivalpasset gir også fri adgang til festivalens workshops.

Priser: Ordinær: 1 320,00 NOK Moderasjon: 660,00 NOK(Gjelder innehavere av gyldig studentbevis, honnørbevis og scenekort. Eller ved bruk av "Rauspris" - for de med lav eller ingen inntekt.)

NB! Festivalpasset inkluderer ikke barneforestillingen "Tumble in the Jungle".

For mer informasjon se: http://www.dansit.no/events/multiplie/

  • Last Updated: 16.03.2020
  • Source: Trondheim Events
Dates

ti. 21. april 2020 0:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Multiplié dansefestival 2020!
Your Recently Viewed Pages