Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Munch skolen - 6 helger!

Vi lar oss inspirere og lære av Munch´s kunstreise. Passer for alle maleglade!

Totalt 6 helger med malekurs.

Tid på dagen hver malehelg:

Lørdag kl.10- 18

Søndag kl. 14-17

Helg 1:

26.-28. januar Kullstift: romforståelse, komposisjon, ansikt og kropp anatomi. Vi øver inn teknikker, slik at du kan ta raske avgjørelser og tegne uttrykksfulle ansikter og kropper som kan fortelle en historie.

Helg 2:

9.-11. Februar Enkel akryl: Vi bygger opp et enkelt akrylmaleri, et av Munchs kjente. Alle maler samme motiv. Bygger videre på forståelse fra forrige helg, samt en fremgangsmåte som du vil ha god nytte av senere. Alle vil bli ferdige med et bilde av høy kvalitet.

Helg 3:

15.- 17. Mars Avansert akryl: Denne helgen kan du velge et annet av Munchs bilder og bygge opp dette på samme måte som lært forrige helg. Du er nå trygg i teknikken, trygg på farger og hvordan du går fram, og vil kose deg med å male en avansert Munch.

Helg 4:

19.-21- April Olje: Å ta trinnet til olje er nå lett. Du kan framgangsmåten, vi har øvd på i akryl og bildene kommer til å bli enda bedre og kulere inn i oljen.

Helg 5:

24.-26. Mai Linosnitt: Her skal vi ta for oss foto fra eget liv og lage kule linosnitt. Dette er en teknikk Munch nyttet i flere av sine kjente verker. Det gir en ekstra uttrykksfull virkning på budskapet, en frisk pust mellom fargene.

Helg 6:

7-10. Juni Vi reiser til Oslo til Munch museet. Reise og opphold dekker du selv. Inkludert er omvisning, samt kurs der på museet! Vi har med skisseblokk og lever i og med museet på lørdagen En helt unik opplevelse, passer for nybegynnere og øvede som ønsker å utvikle seg som maler.

Pris for 6 helger, inkludert utstyr: 10 800,- Kan del betales på seks mnd: 1950,- pr gang. Det er kun 10 plasser!

På kurset er det gratis servering: kaffe, te, brus og en kjærlighet på pinne eller to underveis, på Liljas Kurs skal du føle deg som hjemme <3

Ved kjøp aksepterer du at 1600,- er bindende. Dvs. Om du avlyser innen 1. des får du alt unntatt dette tilbake. Etter 1. des kan vi ikke refundere noe, grunnet innkjøp og det da er vanskelig å fylle plassen din så kort før.

Kursholder: Lilja Kristjánsdóttir

Sist oppdatert: 09/17/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt