Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ibsenhuset

Murmures Des Murs

Overview

Denne forestillingen er en av Ibsenhusets store visuelle satsninger i år og garanteres å være en unik opplevelse. Victoria Thierrée Chaplin har laget forestillingen og hennes datter står på scenen!

Victoria Thierrée Chaplin
En magisk sceneoppsetning i skjøten mellom teater, sirkus og dans. Victoria Thierrée Chaplin har skapt en fantasiverden hvor en kvinne på flukt utfordrer rom, vegger og illusjoner.

Tar nesten pusten fra publikum
Det er akrobatikk, dans, lek, musikk og bevegelser som tar pusten fra oss i denne enkle historien om kvinnen på rømmen. Sammen med sine mystiske følgesvenner skapes bevegelser som er nydelige og skjøre, og gjør sitt ytterste for å bergta publikum. Lydene fra de hviskende veggene omformes til de skjønneste menneskelige bevegelser og formidles lett som en fjær. Det er bokser, fasader, hemmelighetsfulle hvelv og et vakkert samspill mellom artistene og illusjonene som skapes på scenen. 

I hovedrollen møter vi Aurélia Thierrée – Victoria Thierrée Chaplis egen datter. Sammen med sin mor har de utviklet dette magiske universet som de nå er ute på turné med. Det hele presenteres som mystisk, poetisk og vakkert og har fått imponerende tilbakemeldinger fra Europa, Østen, USA og Canada.

Kjøp billett

Passer fra 8 år og oppover.

  • Last Updated: 16.08.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
tirsdag 1. november 2016

See All
Click to activate
Skien, Norway
The latitude and longitude
59° 12' 27" N / 9° 36' 19" E
Murmures Des Murs
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad