Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Nordre Land

MUSH Synnfjell

Overview

Vi ønsker velkommen til hundeløp i Synnfjellet helga 05.-06.01.19.

Vi ønsker velkommen til hundeløp i Synnfjellet helga 05.-06.01.19.

Det etterhvert tradisjonsrike MUSH Synnfjell har som før tre etapper (ca 80- 70 -50 km) og er til sammen på ca 200 km. Det vil være to sjekkpunkter; Sjekkpunkt Halden i Nord Torpa og villmarkssjekkpunktet ved Fløyterdammen. 8 timer obligatorisk hvile fordelt på de to sjekkpunktene. Tidsutjevning på siste sjekkpunkt.

Løpet «Synnfjell rundt» arrangeres parallelt og vil være på ca 50 km.

Både start og målgang i begge løp vil finne sted ved sjekkpunkt Halden og begge løp har individuell intervallstart. Vi inviterer til et kompakt og sosialt arrangement for både kjørere og publikum. Lavvo og Telt Østlandet legger til rette med servering av mat og drikke og mulighet for å få igjen varmen i lavvo’n på sjekkpunkt Halden. Utover kvelden blir det  også levende musikk i lavvo’n.

Start Synnfjell rundt lørdag 05.01.19, kl. 11. 00
Start MUSH Synnfjell lørdag 05.01.18,kl. 12.00
Informasjonsmøte for kjørere på sjekkpunkt Halden lørdag 09.30.

Maks antall deltakere i MUSH Synnfjell er 50 og 30 i Synnfjell rundt.

Aktiviteter for barn i alle aldre
Fra ca. 13.00 lørdag 05.01.19 vil det være aktiviteter for barn. Vi planlegger barneskirenn, kanefart og  hundekjøring for barn. Halden byr også på en kul akebakke. Her er mange muligheter for en fantastisk lørdag for hele familien.

Bra for kjørerne – bra for publikum
Både MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt gir kjørerne muligheter for spektakulære opplevelser i vakre Synnfjellet. Ved å samle alt på en arena blir logistikken enklere både for arrangører og kjørere. 

Den tidligere fellesstarten opp slalåmbakken ved Spåtind Sport hotell er erstattet av ordinær intervallstart. Kjørerne vil dra ut i fjellheimen med 2 minutters mellomrom. Mindre stressende for kjører og hund og det gir publikum mulighet til å i ro og mak se hundespannene kjøre ut.

Lavvoer for servering, varme og levende musikk
På sjekkpunkt Halden blir det lavvoer med sitteplass til ca. 180 personer, her vil det være mulighet for å varme seg og kjøpe mat og drikke. Lavvoen vil være samlingspunkt hele dagen og til langt utpå natten. På kvelden spiller Kai Martinsen fra TexaFire live. Bare å glede seg til god stemning inne når kjørerne har dratt videre mot sjekkpunktet ved Fløyterdammen.

  • Last Updated: 04.12.2018
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 5. januar 2019

sø. 6. januar 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
MUSH Synnfjell
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad