Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet TYNSET

Music for a while

Overview

Det er sånn musikkhistorie skal forvaltes!
I Music for a while bearbeider et stjernelag av norske musikere med vokalist Tora Augestad i spissen, et flott låtmateriale og gjør det om til personlige, organiske og levende låter. Music for a while ́s kritikerroste første plate var Weill Variations, en samling originale, oppdaterte versjoner av Kurt Weills udødelige musikk. Den bejublede andreplaten Graces that refrain inneholdt uredde tolkninger av komposisjoner fra den klassiske musikken, fra John Dowland til Francis Poulenc. Gruppen har også sluppet en ekte vinterplate, den nydelige Canticles of Winter som fikk det til å gå litt rundt for en del anmeldere!
Om utgangspunktet er Kurt Weills kjente kabaretmelodier eller sanger og stykker fra det klassiske repertoaret, så er to trekk fremtredende; vokalist Tora Augestads unike formidlingsevne og stemmekontroll, og bandets klangmessige, improvisatorisk lekne og humoristiske håndtering av stoffet. I femten år har dette bandet gitt oss gåsehud og store opplevelser, vi gleder oss til et nytt dykk inn mørket fylt av solstråler fra oven, lett og tungt, en vakker opplevelse!
Tora Augestad (vokal)
Stian Carstensen (steelgitar, trekkspill) Trygve Brøske (klaver, trøorgel) Mathias Eick (trompet)
Martin Taxt (tuba)
Pål Hausken (trommer)

  • Last Updated: 12.01.2022
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

lø. 7. mai 2022 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Music for a while
Your Recently Viewed Pages