VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Musical jokes

Overview

Velkommen til et glitrende musikalsk show fullt av humor! Med en stor grad av selvironi tar disse tre utøverne deg bak scenen til opera- og musikkverdenen.

Velkommen til et glitrende musikalsk show fullt av humor! Med en stor grad av selvironi tar disse tre utøverne deg bak scenen til opera- og musikkverdenen. Du vil høre alt om de verste stereotypene og oppdage noen uventede sannheter, sammen med noen øyeblikk av ren komedie. Forestillingen vil kjøres delvis på norsk og engelsk, ettersom de fleste musikalske numre er hentet fra det amerikanske repertoaret. Det fremføres sanger og duetter av publikums favoritter som Kurt Weill og Gerschwin, så vel som mindre kjente samtidskomponister, inkludert Ben Moore og William Bolcom.

Trittico Extravaganza er et internasjonalt ensemble basert i Stavanger. Det ble opprettet i 2020 av tre musikere med en lang sceneerfaring, samlet av deres ønske om å utfordre rammene til den tradisjonelle konsertformen. Dypt forankret i klassisk tradisjon og teknikk, plukker de repertoaret deres fra andre sjangre som kabaret, musikal og jazz sammen med opera og mélodie. Deres formål er å bringe publikum glede og få dem til å relatere seg
til klassisk musikk.

Medvirkende:
Héloïse Baldelli - sopran
Izabela Lovišková - mezzo
Kiril Kutin - klaver

 

  • Last Updated: 18.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 2. mai 2021 14:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Musical jokes
Your Recently Viewed Pages