Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Musikalsk gjestebud på låven

Mer info

Gastronomi i verdensklasse. I internasjonale Stavanger finner du Kokk Edoardo Medda fra Italia som binder sammen konsertprogrammet i kulinariske finurligheter.

Stavanger er en internasjonal matby. Her bor og kokkelerer den italienske stjernekokken Edoardo Medda, til daglig kjøkkensjef på "Bellies".  Edoardo komponerer meny og lager maten basert på hans opplevelse av musikken i årets konsertprogram.

​De siste 10 årene har Edoardo jobbet i mange forskjellige Michelin-etablissementer i bl.a. København og Tokyo. I Stavanger jobbet han hos Renaa da restauranten oppnådde sin andre Michelin stjerne i 2020.

Edoardo brenner for å lære mer om hva som skjer før maten kommer på bordet. For et år siden skjønte han at det å jobbe på fine restauranter ikke lenger ga ham det han søkte, så han trakk seg tilbake og tok seg like godt sesongjobb på Brimse Gård på øya Brimse, dit årets publikums utflukt går. Her fikk Edoardo lære så mye han kunne om hva som skjer på den andre siden, få bedre forståelse for sesongvariasjoner, og sette mer pris på prosessen bak alt det harde arbeidet bak oppdrett.

Podukter fra Brimse Gård vil inngå i herremåltidet Edoardo tilbereder til Musikalsk Gjestebud. Musikerne får fritt spillerom og deltar mellom rettene. Her snakker vi kreativitet og høyt nivå på alle plan.

FRIST for billettkjøp mandag 3. juni kl. 17:00.


Sist oppdatert: 04/10/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt