Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar Løten

Musikkorpsenes dag i Løten, 2. juni

Overview

2018 har offisiell status som "Musikkorpsenes år".

Norges Musikkorps Forbund er 100 år i 2018, og er fortsatt en svært viktig kulturaktør i samfunnet. Korpsene i Norge er et av de beste eksemplene på at tradisjon og fornyelse går hånd i hånd.

For å markere dette jubiléet her i Løten, har Løten skolekorps, Løiten musikforening og Ådalsbruk musikkforening gått sammen om å lage "Musikkorpsenes dag" - som er et GRATIS-arrangement som vil finne sted lørdag 2. juni, i Løten sentrum og litt rundt om i bygda.

Løten har tre korps som har forskjellig historie og bakgrunn, driver med et stort spenn av aktiviteter og er viktige bidragsytere til kulturlivet i kommunen. Det er derfor naturlig å bruke anledningen «Musikkorpsenes år» til å få ekstra oppmerksomhet rundt aktivitetene våre og det vi står for.

Vårt mål med dette arrangementet og samarbeidet, er å styrke rekrutteringen til korpsene og å synliggjøre korpsenes betydning for samfunnet. Vi håper DU benytter muligheten - og håper vi kan gi dere den samme gode opplevelsen, som vi musikanter får av å spille sammen med hverandre i korpset og med andre utøvere.

LØRDAG 2. JUNI KL. 10:30 - 17:45

KL. 10:30:
Korpsene spiller på forskjellige plasser i bygda (mer info kommer).
Ådalsbruk musikkforening vil spille på Joker Klevbakken -
her vil det bli servert kaffe og noe bite i.
Løiten musikforening spiller ved Jønsrud skole.

KL. 12:00:
Oppmarsj i Løten sentrum sammen med Løten turn, som har avslutning. Rute kommer - avgang fra Løtenhallen.

KL. 12:30:
Utekonserter på scene på Løten torg. Alle tre korpsene spiller hver sin avdeling - rekkefølge kommer. Ta gjerne med en campingstol, sett av halvannen time - og du er sikret god lørdagsunderholdning.

KL. 16:00:
Konserter i Løten kino - alle tre korpsene vil spille hver sin avdeling - rekkefølge kommer. Her er det åpent for alle - og selvfølgelig er det GRATIS inngang.

  • Last Updated: 23.04.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

lør 2. juni 2018 10:30 17:45

See All
Musikkorpsenes dag i Løten, 2. juni
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad