VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Musikkprat: This is London - Fra swingende til dubbende!

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 1. oktober 2020
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

This is London- Fra swingende til dubbende!
I det vi har startet et nytt tiår er det på tide å se tilbake til tiåret da Norge ble voksent, også i populærkulturell og musikalsk forstand. Det er utrolig nok 30 år siden 90-tallet begynte! Vi ser på Eurodance, house, techno, grunge, gangsta rap, britpop, skatepunk og Lauryn Hill, Snap! og Hanson. I den evige retrosirkuleringen av musikken, hvilke spor av 90-tallet kan vi høre i musikken i dag? Ta på deg håret og de grønne buksene og kom!
Alle drar til London, også i musikklivet. London er en av de aller viktigste musikkbyene i verden. Når nettene blir lange og tåka siger inn fra Themsen er London på sitt deiligste. Bli med Guttorm Andreasen på en fascinerende reise inn i metropolen på jakt etter røtter, innovasjon, musikk og skitne bakgater i Londons unike musikkhistorie. Hva finner vi? Pubrock, metal, punk, techno, dubstep, acid, glamrock, jazz og masse mere! 

Forfriskninger serveres av Renaa Express.

Smittevernstiltak høsten 2020:
På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 1. oktober 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Musikkprat: This is London - Fra swingende til dubbende!
Your Recently Viewed Pages