VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Musikkprat- We Love the OTHER 80s!

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 4. mars 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

We Love the OTHER 80s! 80-tallet, sier du? Da tenker de fleste på glatt synthpop og avanserte hårfrisyrer fra Alphaville, WHAM og Samantha Fox. Dans og smil i hvitt og rosa. Og det er jo flott.

We Love the OTHER 80s! 80-tallet, sier du? Da tenker de fleste på glatt synthpop og avanserte hårfrisyrer fra Alphaville, WHAM og Samantha Fox. Dans og smil i hvitt og rosa. Og det er jo flott. Men hva skjedde med resten av 80-tallet da? Hvor er thrash metal, house, cowpunk, hardcore, acid, hip hop og alle de andre genrene som definerte dette helt sentrale tiåret? Her får du høre alle de andre sidene av 80-tallet, alle de spennende genrene, låtene, artistene og teknologiske tilfeldighetene som gjør at vi fortsatt husker 80-tallet som et av de mest spennende tiårene i musikkhistorien. Det begynte med trommene i et studio som Richard Branson bygget i vest-London høsten 1979…
 
Smittevernstiltak våren 2021:
På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller registrere deg ved oppmøte. Dette gjelder både for enkeltpersoner og grupper. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 
 
Møteplassen 1.etasje

  • Last Updated: 11.12.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 4. mars 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Musikkprat- We Love the OTHER 80s!
Your Recently Viewed Pages