VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Musti

Overview

Rapperen Musti herjer for tiden hitlistene sammen med Sondre Justad og låta "Sorry", og fredag 24. september kan du oppleve henne live på Kapittel.

Rapperen Musti herjer for tiden hitlistene sammen med Sondre Justad og låta "Sorry", og fredag 24. september kan du oppleve henne live på Kapittel.
Heimstadrapper
Ugbad Mustafa Yusuf Noor fra Oslo er rapper og låtskriver. Hun har vært opptatt av historiefortelling siden barndommen, og henter inspirasjon fra både somalisk musikk og britisk hiphop, RnB og grime. Debutalbumet «Qoyskayga» dro nylig i land to Spellemannspriser og ble kåret til "Årets nykommer" på P3 Gull, og anmelderne omtalte henne som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid. 
DN skrev at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver», og årets festivaltema "Hjem" er også et gjennomgangstema i Mustis tekster. Musti ble også utnevnt som en av D2s ledestjerner i 2020, for sitt bidrag til å løfte opp en bydel som ofte blir beskrevet i negative ordelag, og for å stå fram som et viktig forbilde for de unge på Tøyen. 
Billettsalg via Tou scene
Konsertene arrangeres i samarbeid mellom TOU og UFLAKKS Stavanger, og et begrenset antall billetter er lagt ut for salg her: https://www.touofficial.com/program/. Vanlig billett: 270 kr. Med festivalpass til Kapittel: 40 kr.
 

  • Last Updated: 19.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 24. september 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Musti
Your Recently Viewed Pages